Dieta cu avocado, un mod sănătos de a slăbi

No comments

Dacă vă gândeați la un mod sănătos de a slăbi, la un anumit aliment, avocado ar fi o soluție. Avocado conține 322 de calorii și 29 de grame de grăsimi sănătoase, 13,5 grame fibre per 100 de grame, și e bogat în vitaminele A, E, K, C, calciu și fier.

Cercetările au demonstrat că grăsimile conținute de avocado ajută la tratarea obezității, a bolilor cardiovasculare și îmbunătățesc starea pielii și a părului. De asemenea, dieta cu avocado îți oferă o stare de sațietate, deoarece scade nivelul colesterolului, reduce inflamația, îmbunătățește digestia, protejează integritatea celulelor și ajută organismul să elimine toxine.

Un studiu publicat în jurnalul Clinical Lipidology a confirmat faptul că consumul de avocado ajută la reducerea colesterolului din organism și a trigliceridelor.

Într-un studiu realizat de Universitatea Loma Linda din SUA, participanții au fost separați în trei grupuri: unul a cărei dietă nu conținea avocado, un alt grup avea avocado inclus și al treilea avea avocado adăugat.

Nivelul glucozei din sânge, al insulinei și apetitul, toate au fost măsurate la interval specific. Participanții care au consumat mai mult avocado au raportat o satisfacție sporită cu 23% față de celelalte grupuri și un apetit mai redus, în proporție de 28%.

Deci, dacă incluzi avocado în mesele tale nu ți se va mai face foame la fel de frecvent pentru că vei avea o senzație de sațietate, iar acest fapt te va ajuta să reduci consumul de alimente sărate și dulci.

Sursă: elle.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu