Din 15 octombrie se pot depune cereri pentru locuințe tip ANL

No comments

De la mijlocul acestei săptămâni, tinerii din municipiul Mediaș pot depune cereri pentru repartizarea unei locuințe de tip ANL.

În perioada 15 octombrie – 31 decembrie, se primesc dosare care vor fi analizate în vederea cuprinderii pe lista de priorități pentru anul 2022.

Repartizarea locuinţelor se va face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare atât locuinţele libere din fondul existent, cât şi locuinţele ce urmează a fi finalizate în cadrul unor obiective de investiţii aprobate, după cum ne-a declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

„Primăria municipiului Mediaș aduce la cunoștință că în perioada 15 octombrie – 31 decembrie, tinerii cu vârsta până la 35 de ani, pot depune dosare în vederea cuprinderii în lista de priorități și a repartizării de locuințe construite prin ANL, în vederea închirierii.

Titularul cererii de repartizare trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii, titularul cererii de locuință și ceilalți membri ai familiei acestuia: soț, soție, copii și/sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia trebuie să nu dețină și să nu fi deținut o altă locuință în proprietate și/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuințe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a Unității Administrativ Teritoriale sau a unității în care desfășoară activitatea, în municipiul Mediaș.” A declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu