Doi bărbați reținuți pentru spargeri în unități comerciale și o locuință

No comments

În ziua de marți, 6 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut doi bărbați cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de luni spre marți, doi bărbați ar fi pătruns în sediul a două societăți comerciale din cartierul Gura Câmpului și într-o locuință din cartierul După Zid din municipiul Mediaș de unde au sustras băuturi alcoolice, o bicicletă și suma de 31 de lei.

În urma cercetărilor declanșate pe linia săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de 6 februarie, polițiștii medieșeni au identificat și prins doi localnici cu vârsta de 20, respectiv 27 de ani, bănuiți că, în noaptea de 5/6 februarie ar fi sustras bunuri din cele două societăți comerciale și din locuință.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii de 24 de ore, urmând ca, în data de 7 februarie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

FOTO ARHIVĂ

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu