Două competiții importante pentru atleții medieșieni

No comments

Atleții medieșeni vor concura la sfârșitul acestei săptămâni, la două competiții importante.

Este vorba despre Campionatele naționale de cros care se vor desfășura la Botoșani, respectiv despre prima etapă a Campionatelor Naționale de Alergară Montană, care va avea loc la Câmpulung Moldovenesc.

Ne-a oferit amănunte despre cele două concursuri, Vasile Herman, antrenor în cadrul Secției de Atletism a Clubului Sportiv Școlar Mediaș,

„Săptămâna aceasta ne pregătim intens pentru Campionatele Naționale de cros de la Botoșani unde împreună cu colegul meu Ibășfălean și o fetiță de la doamna profesoară Zamfirescu vom face deplasarea la această competiție.

Ne dorim să urcăm pe podium, sunt câțiva sportivi nou-veniți, care au confirmat cumva la antrenamente și ne dă dreptul să credem că se pot comporta foarte bine la această competiție și iarăși așteptări de la Silvia Obrejan duminică, ea va fi la Campionatele Naționale de Alergare Montană, prima etapă, unde este și un criteriu de selecție pentru Campionatele Balcanice și Europene de alergare montană. Anul acesta în competiție va pariticipa și Peter. Să sperăm că va fi un weekend plin de succese și ne vom întoarce așa cumva, să zicem, triumfători.” A declarat Vasile Herman, antrenor în cadrul Secției de Atletism a Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu