Dua Lipa – Swan Song

No comments

Dua Lipa lanseaza cea mai noua piesa, „Swan Song”, care face parte din coloana sonora a filmului „Alita: Ingerul Razboinic” (Alita: Battle Angel), o aventura epica a sperantei si a increderii in fortele proprii.

Acesta este produs de catre James Cameron, Jon Landau (Avatar) si de catre directorul Robert Rodriguez (Sin City). Filmul va putea fi vizionat in toate cinematografele din tara incepand cu data de 15 februarie 2019! Puteti urmari trailer-ul chiar aici.

Videoclipul, regizat de catre Floria Sigismondi, o plaseaza pe Dua Lipa pe strazile periculoase ale Orasului de Fier, in mijlocul lumii lui Alita. Floria ne marturiseste despre videoclip ca „desi, in film, Alita se afla intr-o calatorie inspre cunoasterea de sine, povestea ei ne arata de fapt o alegorie complexa in care se poate regasi orice fata care nu isi cunoaste adevarata putere. Am vrut sa urmez aceeasi notiune profunda prin a o introduce pe Dua Lipa intr-o lume asemanatoare celei din film, unde Alita a servit drept model ce a indrumat-o pe artista noastra intr-o calatorie ce sa-i permita sa descopere ca e mult mai puternica decat si-ar fi putut imagina vreodata.”

Aceasta piesa a urmat dupa un an plin de realizari pentru Dua Lipa. Aproape intreg anul 2018, a fost cea mai difuzata artista pe Spotify. „New Rules” a devenit un imn global al puterii feminine si si-a consolidat locul pe parcursul mai multor saptamani in „Bilboard Top Pop Songs”. „One Kiss”, unde a colaborat cu Calvin Harris, a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din anul 2018. A facut istorie la BRIT Awards cand a devenit prima artista nominalizata la 5 categorii anul trecut, unde a castigat premiile binemeritate pentru British Breakthrough Act si British Female Solo Artist. De asemenea, Dua Lipa a vandut peste 40 milioane de single-uri si peste 3,4 milioane de albume la nivel global.

Piesa este disponibila si pe magazinele digitale!

Prietenii Tăi Știu?

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu