Dupa un 2016 „Gold”, KIIARA are planuri mari pentru 2017!

No comments

Sfarsitul lunii ianuarie a adus cateva noutati de la cea mai in voga artista noua- KIIARA! 

Aceasta a anuntat ca va avea cateva aparitii la festivalurile Coachella, Sasquatch! si Panorama, pe langa acestea, artista va urca pe scena alaturi de celebrul duo The Chainsmokers, fiind invitatul special care va insoti trupa in turneul lor in America de Nord. 


KIIARA traieste una dintre cele mai frumoase perioade din cariera dupa ce piesa sa de debut „Gold” a fost premiata de cateva ori cu Discul de Platina, iar criticii de muzica i-au aplaudat indelung versurile si prezenta sa scenica. 

Anul 2016 i-a adus artistei mai multe surprize: de la primul sau turneu de anvergura in Statele Unite, pana la peste 350 milioane de streamuri in toata lumea, iar videoclipul a strans si el mai mult de 60 milioane de vizualizari. 

KIIARA a fost in centrul atentiei presei din toata lumea: Rolling Stone au inclus-o in lista „10 New Artists You Need To Know” mentionand ca „stilul sau minimalist, anti-comercial dar cu perfect pentru orice fel de petrecere, au transformat piesa Gold intr-un exemplu demn de urmat pentru cultura pop”. 

„Single-ul „Gold” este soundtrack-ul tuturor petrecaretilor” declara V Magazine, in timp ce The Guardian au ales piesa ca „Pick of the Week” descriind calitatile vocale ale KIIAREI ca fiind „atat de perfect contopite cu sound-ul jerky electro, incat da impresia ca ar fi o adevarata forta si nu persoana”. 

sursa: roton

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu