Emil Lassaria continua seria pieselor de vara cu Open Your Heart

No comments

„Open Your Heart”este a patra lansare Emil Lassaria in ultimele 2 luni, seria debutand cu „Bella” la inceputul lunii mai, urmata de „Tequilla Boom Boom” si „From Everything To Nothing”, in colaborare cu Caitlyn.

„Daca ar fi sa o descriu in trei cuvinte: simpla, fresh si energica. O piesa usor atipica, care nu respecta o rețeta anume. Un mix de culturi si influente in care m-am lasat putin dus de val”, spune Emil Lassaria.

In anul 2000, artistul isi incepe cariera de DJ radio si cea de producator muzical. Primul sau album, „Back in Plastick” a fost lansat in 2009, pe vremea cand devenea cunoscut si ca remixer, lucrand la piese pentru: Connect-R, DJ Sava, Chris Mayer.

In 2011, piesa „9 mm” intra in topuri la radio-urile din Romania, Germania si Albania. Au urmat o serie de succesuri internationale, colaborarea sa cu Caitlyn generand hit-uri precum „Tu amor”, „Dejame”, „Fiesta” si „Guantanamera”.


Producatorul a fost nominalizat in 2013 la Romanian Music Awards, la categoria „Cel mai Bun DJ”, cu piesa „Tu Amor”, in colaborare cu Caitlyn.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu