Emil Lassaria continua seria pieselor de vara cu Open Your Heart

No comments

„Open Your Heart”este a patra lansare Emil Lassaria in ultimele 2 luni, seria debutand cu „Bella” la inceputul lunii mai, urmata de „Tequilla Boom Boom” si „From Everything To Nothing”, in colaborare cu Caitlyn.

„Daca ar fi sa o descriu in trei cuvinte: simpla, fresh si energica. O piesa usor atipica, care nu respecta o rețeta anume. Un mix de culturi si influente in care m-am lasat putin dus de val”, spune Emil Lassaria.

In anul 2000, artistul isi incepe cariera de DJ radio si cea de producator muzical. Primul sau album, „Back in Plastick” a fost lansat in 2009, pe vremea cand devenea cunoscut si ca remixer, lucrand la piese pentru: Connect-R, DJ Sava, Chris Mayer.

In 2011, piesa „9 mm” intra in topuri la radio-urile din Romania, Germania si Albania. Au urmat o serie de succesuri internationale, colaborarea sa cu Caitlyn generand hit-uri precum „Tu amor”, „Dejame”, „Fiesta” si „Guantanamera”.

Producatorul a fost nominalizat in 2013 la Romanian Music Awards, la categoria „Cel mai Bun DJ”, cu piesa „Tu Amor”, in colaborare cu Caitlyn.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu