Familiile neobişnuite de la Hollywood

No comments

Când vine vorba de viaţa personală a artiştilor, ştim cu toţii că aceasta este departe de a fi una monotonă. Fie că anunţă divorţuri neaşteptate, fie că formează cupluri inedite, iată câteva dintre familiile neobişnuite de la Hollywood:

-Activitatea profesională a lui Woody Allen este extrem de cunoscută şi apreciată, iar viaţa sa personală a stârnit deseori controverse. Celebrul regizor este în prezent căsătorit cu fiica sa vitregă, din căsnicia cu Mia Farrow. După o relaţie de zece ani cu actriţa, Allen a început o legătură cu Soon-Yi, fiica adoptată a Miei, căreia Woody i-a fost precum un tată o bună perioadă de timp.


 

-Dependenţa de droguri a lui Downey Jr. este binecunoscută, dar mai puţin ştiut este faptul că tatăl său a fost cel care l-a împins spre această adicţie. La doar şase ani acesta i-a dat fiului său să fumeze marijuana şi deseori cei doi consumau droguri împreună:

Când ne drogam era un fel de a ne exprima dragostea unul faţă de celălalt, spunea Downey într-un interviu.

-Madonna şi-a construit o familie atipică. Cu tatăl lui Lourdes vedeta a reuşit să aibă o relaţie foarte bună, iar din căsnicia cu regizorul Guy Richie au rezultat trei copii. Doi adoptaţi din Malawi, iar unul biologic.

Sandra Bullock a luat decizia de a continua procesului de adopţie a filului său chiar dacă se afla în mijlocul unui divorţ.

-Goldie Hawn şi Kurt Russell au un copil împreună, dar  Russel a devenit singurul tată pe care cei doi copii ai lui Goldie dintr-o căsnicie anterioară îl recunosc.

sursa:port.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu