Fără permis, a fugit de poliție și s-a oprit cu mașina în gard

No comments

Un bărbat în vârstă de 45 ani din Dârlos, care nu deține permis de conducere, a fugit de poliție și s-a oprit cu mașina într-un gard.

Incidentul s-a petrecut luni seara la ieșirea din municipiul Mediaș spre Dârlos. Polițiștii rutieri i-au semnalizat șoferului să oprească, acesta și-a continuat drumul, a virat apoi pentru a intra pe un drum lateral, a pierdut controlul volanului și a lovit un gard.

Cercetările au scos la iveală faptul că bărbatul nu are permis de conducere, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În jurul orei 20:30 de minute, Polițiștii Biroului Rutieri Mediaș au efectuat semnalul de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe Strada Stadionului din municipiul Mediaș. Conducătorul auto și-a continuat însă deplasarea pe o distanță de aproximativ 400 de metri, a virat la stânga pentru a pătrunde pe un drum lateral, a pierdut însă controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar din verificările efectuate de către polițiști, a rezultat că bărbatul aflat la volan, în vârstă de 45 de ani, domiciliat în Dârlos, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu