Festivalul de Dansuri Populare Maghiare Vándorcsizma, în weekend la Mediaș

No comments

Municipiul Mediaș va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni Festivalul de Dansuri Populare Maghiare Vándorcsizma.

Evenimentul va fi organizat sâmbătă de către Asociația Tinerilor Maghiari din municipiul de pe Târnava Mare, în colaborare cu Primăria Mediaș și Formația de dansuri populare maghiare Gyöngyvirág.

Ca de fiecare dată, organizatorii au pregătit un program complex în zona de agrement Greweln, după cum ne-a declarat Botond Balazs.

„Sâmbătă, 18 septembrie, invităm toți medieșenii și nu numai la ediția cu numărul XVIII a Festivalului de Dansuri Populare Vándorcsizma. Chiar dacă anul acesta, situația pandemică ne restricționează în anumite situații, am pregătit un program și un festival astfel încât să putem asigura condiții de siguranță pentru participanți. La ediția de anul acesta vor urca pe scenă șase formații de dansuri populare, va avea loc un concurs de gătit gulaș, bineînțeles cu degustare, iar evenimentul se încheie cu două concerte live și o seară de dans.

Începând de la ora 12 am pregătit surprize atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar cei interesați pot vizita o iurtă tradițională, va fi și un târg de produse tradiționale handmade. Intrarea la eveniment este gratuită, însă supusă unor condiții impuse de autorități.” A declarat Botond Balazs, organizator al Festivalului dansurilor populare maghiare Vándorcsizma.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu