Festivalul „El Carrusel” îl aduce pe Maluma la București – Bilete și program

No comments

Artistul de origine columbiană Maluma concertează pentru prima oară la Bucuresti pe 30 iunie 2018, în prima zi a festivalui de muzică latino „El Carrusel”.

Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, în cadrul festivalului urmând să concerteze și Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B și Whats UP.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut „Magia” (2012).

Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

Luis Londoño Arias (pe numele său real) a avut anul trecut un videoclip în Top 10 YouTube, materialul „Felices los 4”, cel mai vizualizat videoclip al artistului, ocupând un important loc 4, cu peste 1 miliard patru sute milioane de vizualizări. Recent, artistul a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câștigat premiul pentru Artistul Anului.

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa „Chantaje”. Clipul a depășit 90 de milioane de redări pe YouTube, următorul, „Trap”, trecând de pragul de 100 de milioane.

Programul festivalului El Carrusel:

Sâmbătă (30 iunie):

Maluma
Andra
Fly Project
Mandinga
& many more

Duminică (1 iulie):

DJ Robin Schulz
DJ Juan Magan
What’s Up
Ricky B
& many more

Bilete concert Maluma / El Carrusel la București:

VIP – 750 lei
Golden Circle – 300 lei
Acces General – 220 lei

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu