Filmele pe care trebuie să le vezi în luna aprilie la cinema

No comments

Luna aceasta la cinema ne așteaptă o serie de filme diverse, de la drame care te țin cu sufletul la gură, la filme cu supereroii voștri preferați.

Aprilie ne promite pelicule pe care nu trebuie să le ratezi, dar și un film emoționant despre România.

Avengers: Infinity War


Premiera: 27 aprilie

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Elizabeth Olsen, Chris Pratt, Scarlett Johansson, Tom Hiddleston și Chris Hemsworth revin pe marile ecrane în încercarea de a-l învinge pe maleficul Thanos.

Midnight Sun

Premiera: 20 aprilie

Filmul spune povestea lui Katie, o adolescentă de 17 ani, care suferă de o boală foarte rară. Viața acesteia se schimbă atunci când îl cunoaște pe Charlie și împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda bolii lui Katie.

România neîmblânzită

Premiera: 13 aprilie

Un proiect care dorește să dezvăluie frumusețea sălbatică a României. Naratorul spectacolului este actorul Victor Rebengiuc. „România neîmblânzită” reprezintă o călătorie care îți va dezvălui un an din viețile plantelor, insectelor și animalelor de pe teritoriul României.

Loving Vincent

Premiera: 12 aprilie

„Loving Vincent” este o animație care prezintă viața și moartea controversată a artistului Vincent van Gogh. Intriga prinde viaţă prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent şi prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

Rampage

Premiera: 13 aprilie

Dwayne The Rock Johnson interpretează rolul lui Davis Okoye, un primatolog care are o relație specială cu George, o gorilă inteligentă. După un experiment eșuat, atât George, cât și alte animale suferă mutații și devin violente.

Sursă: kissfm.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu