Fonduri europene pentru drumul Ighișului și un centru multifuncțional

No comments

Municipiul Mediaș va reabilita și moderniza cu bani europeni drumului Ighișului și va construi un centru multifuncțional-educațional la fosta unitate militară de aviație.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat contractul pentru aceste obiective de investiții care va fi realizate cu fonduri europene.

Este vorba despre un proiect în valoare de peste 30,5 milioane de lei în cadrul căruia se va reabilita în totalitate drumul care face legătura între Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou.

Lucrări incluse sunt modernizare drum, modernizare poduri și rigole dar și amenajare piste pentru bicicliști.

În același timp, se va moderniza corpul E al clădirii de la fosta aviație, care va deveni un centru multifuncțional-educațional.

„În cadrul acestui proiect, vom reabilita drumul Ighișului, asta presupune modernizarea drumului, modernizarea rigolelor, a podețelor și nu-n ultimul rând amenajarea unor piste pentru bicicliști.

De asemenea, vom moderniza Corpul E de la clădirea fostei aviații. Aș vrea să se-nțeleagă faptul că semnarea acestui proiect nu presupune că astăzi avem deja banii-n cont și de mâine ne apucăm de lucru. Trebuie să parcurgem acei pași legali care presupun organizarea unei licitații, stabilirea câștigătorului și abia apoi putem să dăm ordinul de începere a lucrărilor.” A declarat edilul orașului Mediaș, Gheorghe Roman.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu