FOTO Grav accident în Mediaș, cu 3 mașini dintre care un Taxi

No comments

Vineri seara s-a produs un grav accident de circulație pe strada Titus Andronic din municipiul Mediaș. Este vorba despre varianta care leagă cartierul Gura Câmpului de Vitrometan.

În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care un taximetru. Se pare că patru persoane au fost rănite în urma evenimentului, iar una este încarcerată, inconștientă.

ISU Sibiu a intervenit la fața locului cu un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd.

Grav Accident pe strada Titus Andronic Medias

,În municipiul Medias, strada Titus Andronic (Centura Mediasului), șoferul unui autoturism pătrunde pe contrasens, intră în coliziune cu un autoturism condus regulementar din sens opus, iar acesta din urmă este lovit în spate de un al treilea autoturism, condus în regim TAXI, fără clienți.

Șoferul care a pătruns pe contrasens este rănit grav, inconștient.

Șoferul autoturismului condus regulamentar are 32 de ani, rănit, conștient. Conducătorul autoturismului condus în regim taxi are 39 de ani. Trafic blocat total” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ALERTĂ / Șoferul care a pătruns pe contrasens, un bărbat de 36 ani din Ațel, a decedat.

,,Victima încarcerată nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu