Franny lanseaza „Drama Queen”, in colaborare cu Kovia.

No comments

Franny lanseaza „Drama Queen”, in colaborare cu Kovia.

Impinsi de pasiunea comuna pentru muzica, Franny si Kovia s-au cunoscut in timpul unei sesiuni de studio, moment in care artista i-a prezentat lui Kovia demo-ul piesei. Profitand de inspiratia de moment, rapper-ul a scris in cateva minute versurile ce vin in completarea mesajului creat de Franny, rezultatul final fiind „Drama Queen”.

„< Drama Queen > relatează unul din cele mai ciudate momente din viața de cuplu, cand unul dintre parteneri trăiește cu impresia eronata ca i se cuvine totul. E o piesa care prezinta tipologia persoanelor care nu sunt multumite indiferent de circumstante, cand pana si rozul pare negru, și binele pare rău.” – Franny

Franny este o tanara artista din Bucuresti, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 6 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. Fiind convinsa inca de cand era copil ca doreste sa urmeze o cariera in muzica, a luat totul cat se poate de in serios, iar in prezent este stundenta in anul 4 la Universitatea Națională de Muzică București, sectia Compozitie Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoara de pian in cadrul unei scoli private din Bucuresti.

Franny nu este straina scenei, avand primele reprezentatii la o varsta foarte frageda. De atunci, artista se bucura de o serie de premii nationale si internationale la concursuri de pian printre care Premiul la Concursul International Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.

Artista a debutat in primavara acestui an cu single-ul „Halucinogen”.

Kovia este unul dintre cele mai noi nume de pe scena Trap din Romania. Absolvent al The College of Haringey, Enfield and North East London, unde a studiat muzica, Kovia a debutat pe scena locala in 2017, in cadrul Royal Junkie Music. Cel mai recent, rapperul a colaborat cu Damian Draghici, pentru o reinterpretare moderna a piesei „Cenusareaso”.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu