Gala Met 2018: Tot ce trebuie să știi despre cel mai exclusivist eveniment fashion al anului

No comments

Ghidul pe care îl așteptai în ceea ce privește Gala Met 2018 cuprinde tot ce trebuie să știi despre unul dintre cele mai exclusiviste evenimente.

Supranumită și „oscarurile fashion”, Gala Met este una dintre cele mai importante seri pentru orice celebritate!


Gala Met 2018 se anunță a fi, la fel ca în fiecare an, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale industriei fashion și nu numai.

Când și unde?
Gala Met are loc, așa cum îi spune și numele, la Muzeul Metropolitan din New York. Deși este organizat, în mod obișnuit, în prima luni a lui mai, anul acesta evenimentul va avea loc pe 7 mai.

Care este tema din acest an?
Tema din acest an este o provocare însă, în același timp, una deosebit de ofertantă: conexiunea dintre modă și religie.

Tema este, în mod tradițional, aceeași cu cea a expoziției de la Institutul de Costume (care face parte din Met) din acel an. Anul acesta, expoziția se intitulează „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”.

Cine găzduiește gala din acest an?
În mod evident, Anna Wintour este primul nume de pe lista organizatorilor și a gazdelor. Cu toate acestea, anul acesta, ei i se vor alătura Amal Clooney, Rihanna și Donatella Versace.

Cât costă biletele?
Prețurile biletelor de anul acesta nu au fost încă date publicității, însă anul trecut un bilet a costat între 30.000 și 275.000 de dolari.

Evenimentul este, însă, unul caritabil, așa că banii sunt direcționați către Institutul de Costume. Multe dintre celebrități nu plătesc biletele, fiind invitate de designerii ale căror creații le poartă, pe locurile de la mesele lor.

Ce vedete vom vedea pe covorul roșu anul acesta?
Lista de invitați a Galei Met este una deosebit de exclusivistă – de aceea, numărul ajunge undeva pe la maxim 700 de oaspeți.

Anul trecut, pe covorul roșu au pășit personalități din industria filmului, a muzicii și, bineînțeles, a modei. Câteva nume ar fi Selena Gomez, Jennifer Lopez sau Blake Lively.

Sursă: elle.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu