Gaz Metan întâlnește FC Argeș în primul meci al etapei a 3-a

No comments

Gaz Metan vrea victoria în partida pe care o va disputa vineri seara pe teren propriu în compania lui FC Argeș.

După ce au fost învinși runda precedent de Farul în deplasare, alb-negrii țintesc un rezultat pozitiv care să le permită să urce în clasament. Despre această partidă, care va deschide etapa cu numărul 3 a campionatului Ligii întâi, a vorbit tehnicianul Mihai Teja într-o conferință de presă desfășurată la stadionul din Mediaș.

Suntem încrezători, în primul rând pentru că jucăm pe teren propriu și ne dorim să câștigăm. La toate meciurile ne propunem victoria pentru că sunt importante punctele pentru noi. Din punct de vedere al jocului, eu cred că la Farul a fost un joc mai bun decât în prima etapă contra lui Mioveni. Au fost lucruri bune dar din păcate nu am reușit să câștigăm, să luăm cele trei puncte.

Mai lucrăm la mentalitate, vreau să le imprim jucătorilor acea mentalitate de învingători, ca la orice joc să câștigăm. Suntem la început de campionat și cred că nicio echipă din Liga 1 nu are, în acest moment, un nivel ridicat de calitate. Deci putem strânge puncte, depinde numai de noi,” a declarat Mihai Teja la conferința de presă dinaintea partidei cu piteștenii.

Partida dintre Gaz Metan și FC Argeș va avea loc vineri seara de la ora 19:00.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu