Grevă la CFR | Niciun tren nu mai pleacă deocamdată din gara Mediaș

No comments

Angajaţii Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA sunt în grevă. Protestul spontan a fost declanşat în această dimineaţă la ora 7:00 în şapte dintre cele opt regionale CFR din ţară.

Acţiunea afectează graficul de circulaţie al trenurilor, iar călătorii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.


În gara Mediaş există în momentul de faţă un singur tren blocat, cel care ar fi trebuit să plece spre Sibiu, lucru care nu s-a mai întâmplat însă.

Compania CFR atrage atenţia salariaţilor că acestă formă de protest încalcă procedurile legale, aduce grave prejudicii companiei, prin înregistrarea de pierderi financiare, şi afectează transportul pasagerilor care şi-au procurat deja biletele pentru efectuarea călătoriei, conform graficului de circulaţie din Mersul Trenurilor.

Conform ultimelor informații venite din partea liderilor, sindicaliştii din partea de infrastructură au oprit lucrul pentru două ore. Sunt nemulţumiţi de faptul că a expirat contractul colectiv de muncă.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu