Horia Brenciu și Cornel Ilie joacă în musicalul „Mamma Mia!”

No comments

„Mamma Mia!”, primul musical de Broadway produs în România 100% independent, va beneficia în distribuție de nume foarte îndrăgite din mediul artistic românesc, cum ar fi Horia Brenciu, Cornel Ilie și Aurelian Temișan.

Prima reprezentație va avea loc pe 24 mai, la Sala Palatului din București.

O mamă. O fiică în ajunul nunții. Trei posibili tați. Și un drum de neuitat către altar. Așa începe povestea unuia dintre cele mai îndrăgite musicaluri din toate timpurile, „Mamma Mia!”, care va fi realizat în premieră în România.


Spectacolele din România vor fi lansate începând cu data de 24 mai, la Sala Palatului din București, iar fiecare dintre cele trei personaje vor fi interpretate în dublu sau chiar triplu rol.

Harry va fi interpretat de Horia Brenciu și de Ernest Fazakas. Horia promite să interpreteze un Harry inegalabil, mai ales că cei doi împărtășesc și aceleași inițiale.

Ernest Fazakas, care îl interpretează tot pe Harry, spune că acest rol este continuarea aventurii sale în spectacolele de musical de calitate.

Personajul Sam va avea trei artiști care îi vor fi alături Donnei, în funcție de spectacol: Aurelian Temișan, Cornel Ilie și Ciprian Teodorescu. Deși Aurelian are deja experiență în spectacole tip musical, el jucând în trecut și în „Chicago”, artistul spune că „Mamma Mia!” este o noutate și o provocare pentru el.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu