The Humans, câștigătorii finalei Eurovision România

No comments

The Humans au câștigat finala Eurovision România și vor reprezenta țara noastră la Lisabona, cu piesa „Goodbye”.

Formată acum un an, în februarie, trupa a fost alegerea publicului în finala din România a concursului Eurovision, iar single-ul „Goodbye” a cucerit audiența de la primele note.

Scrisă de trupă și cu un mesaj social puternic, „Goodbye” este al doilea single al trupei, dupa single-ul de debut „Îndură inima”, lansat în septembrie 2017.

„Trăim într-o lume grăbită în care noi, oamenii, uităm să vedem frumusețea din jurul nostru și ignorăm poate cea mai importantă „obligație” a noastră, cea de a fi fericiți. Ne luptăm cu noi, cu fricile noastre și încercăm să ne ridicăm singuri. „Goodbye” este un manifest în care cu siguranță se vor regăsi mulți dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alții de a nu renunța la visele noastre și de a ne oferi putere unul celuilalt fără să ținem cont de culoarea pielii, a ochilor sau a condiției sociale. De aceea, în clip am folosit măștile albe prin care dorim să subliniem că în esență toți suntem la fel, suntem egali în dreptul de a visa și de a aspira la țeluri cât mai înalte.” (The Humans)

Un proiect muzical format din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru și Alex Matei, aceștia au făcut parte din proiecte muzicale diferite și au avut reprezentații live alături de artiști ca Andra, Delia, dar și show-uri TV ca „Vocea României” și „Dansez pentru tine”.

Sursă: ROTON MUSIC

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu