Idei de cadouri pentru 8 Martie

No comments

8 Martie, Ziua Femeii, este unul din cele 365 de prilejuri de a le arăta doamnelor din viața voastră cât de mult le apreciați sau iubiți.

Nimic nu este mai plăcut decât să aduceți, odată cu o floare și un cadou de 8 Martie, un zâmbet și un moment de fericire pe chipul mamei, soției, fiicei, iubitei sau surorii.

Iată câteva idei de cadouri pentru 8 Martie:

1. Bijuterii & accesorii
Nu puteți da greș alegând pentru doamnele dragi bijuterii sau accesorii fashion. Deși se spune că diamantele sunt pentru totdeauna, doamnele adoră și brățările și colierele moderne, care le permit să se joace cu materialele, să experimenteze cu culorile, dar și să-și exprime personalitatea unică.

2.Rame foto
Amintirea unui moment special sau a unei persoane dragi din viața noastră ne face să retrăim clipe pe care le-am dori veșnice. Surprindeți-le într-o fotografie și dăruiți-o de 8 Martie într-o ramă foto elegantă!

3.Oglinzi cosmetice
Special create pentru a contempla frumusețea feminină, oglinzile cosmetice sunt cadouri practice, dar și elegante, pentru femeile deosebite din viața voastră.

4.Casete și suporturi bijuterii
Pentru doamne și domnișoare cochete, care iubesc accesoriile fashion, o casetă sau un suport pentru bijuterii este întotdeauna un cadou potrivit.  Casetele sau suporturile pentru bijuterii oferă doamnelor posibilitatea de a-și păstra și organiza eficient bijuteriile și accesoriile.

5.Căni și cești
Fie că iubesc ceaiul sau preferă cafeaua, doamnele adoră să-și servească băutura preferată acasă, la birou sau în timpul liber. O cană sau o ceașcă inspirată este o bună modalitate de a vă asigura că, atunci când o fac, se vor gândi cu plăcere și la voi!

6.Produse de aromoterapie
Aromoterapia a fost îmbrățișată cu entuziasm de doamne, care au dorit să aducă în căminul propriu aromele preferate. De 8 Martie, adăugați cadoului ales o notă de iasomie, lavandă sau frezie, dată de produse de aromoterapie.

7.Cadouri cu mesaj
Pentru acele momente în care vă e greu să exprimați în cuvinte ce simțiți pentru femeia iubită, felicitările sau tablourile cu mesaje alese vă ajută să faceți cele mai frumoase declarații!

8.Surpriză
Atunci când ideile de mai sus nu vă ajută și nimic nu se potrivește drept cadou de 8 Martie pentru mama, soția sau prietena voastră, făceți-i o surpriză. Nu vă sfiiți să îi oferiți în dar un sărut, o îmbrățișare strânsă sau un „Te iubesc” spus din inimă!

Sursă: charismatrade.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu