În luna august ghișeele Serviciului Pașapoarte Sibiu vor fi deschise 10 ore pe zi

No comments

Deoarece numărul cetățenilor care solicită pașapoarte este mai ridicat în această perioadă, comparativ cu restul anului, pentru a putea gestiona un număr mai mare de cereri și a reduce aglomerația de la ghișee, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu va avea program cu publicul între orele 08,30 și 18,30, de luni până vineri.

Prezentarea la ghișee se face în baza programărilor online de pe site-ul www.epasapoarte.ro sau a bonurilor de ordine eliberate zilnic de aparatul cu sistem ticketing amplasat în incinta Serviciului.
Reamintim că, începând cu data de 20 iulie 2018, au intrat în vigoare modificările aduse Legii nr. 248/ 2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate la inițiativa Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Afacerilor Externe în contextul măsurilor luate pentru reducerea aglomerației de la structurile de eliberare a pașapoartelor din țară și din străinătate.
Sursa foto: arhiva știri

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu