Incendiu lichidat la fostul Cinematograf Mediensis

No comments

Secția de pompieri Mediaș a fost solicitată să intervină la un incendiu petrecut la fostul Cinematograf Mediensis din zona centrală a orașului.

Acesta s-a produs într-un spațiu dezafectat al clădirii, iar pompierii au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o acțiune intenționată, după cum ne-a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

„În seara zilei de 15 mai, 2021, pompierii militari ai Detașamentului Mediaș, au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta într-un spațiu dezafectat al cinematografului din oraș. La fața locului s-au mobilizat prompt două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD. Incendiul a fost stins prompt.

Au ars elemente textile, pe o suprafață mică și a fost deteriorată ușa de termopan de la intrarea în spațiul respectiv. Cauza probabilă de izbucnire a incediului a fost determinată de efectul unei aprinderi intenționate. Nu au fost victime.” A declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu