Incendiu pe strada Tineretului | Oameni evacuați cu scara de pompieri

No comments

Incendiu puternic în această dimineață pe strada Tineretului din Mediaș, în ”Cartierul Italian.” 30 de persoane au fost evacuate de pompierii sosiți la fața locului.

Joi dimineață în jurul orei 5:00, ISU Sibiu Secția de pompieri Mediaș, a intervenit de urgență cu 15 pompieri militari, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la elemente de mobilier (canapea, dulapuri), depozitate în casa scării la parter într-un bloc situat pe Tineretului.

,,La fața locului s-a intervenit prompt și au fost evacuate aproximativ 30 de persoane dintre care 10 persoane au fost evacuate de către pompierii militari cu ajutorul autospecialei de salvare și intervenție la înălțime.

Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului în cel mai scurt timp fără ca acesta să se propage în interiorul apartamentelor. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei țigări aruncată aprinsă. Nu au fost semnalate victime și nici persoane care să necesite ingrijiri medicale” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu