Începe sesiunea iunie – iulie a examenului național de Bacalaureat

No comments

2.343 de elevi din județul Sibiu vor lua parte la sesiunea iunie – iulie a examenului național de Bacalaureat.

La începutul săptămânii viitoare va avea loc echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale, iar ulterior din data de 28 iunie încep probele scrise.

Primele rezultate vor fi comunicate în data de 5 iulie, în centrele de examen, după cum ne-a declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

„Examenul începe luni 14 iunie cu echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale în conformitate cu Ordinul Ministerului Educației Nr. 3842 din 26 mai 2021. Probele scrise debutează cu Proba la Limba și literatura română ce va avea loc luni 28 iunie.

Marți, 29 iunie, se desfășoară proba E.c) obligatorie a profilului adică matematică sau istorie, miercuri 30 iunie se desfășoară proba E.d) la alegere a profilului și specialității adică fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie, iar joi 1 iulie va avea loc proba E.b) la Limba și literatura maternă.” A declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu