Înscrieri pentru admitere la Școala de Pompieri

No comments

Din această săptămână au început înscrierile pentru admitere la Școala de pompieri.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Căpitan Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu, recrutează candidați, în vârstă de până la 27 de ani, cu domiciliul sau reședința în județul Sibiu, pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

În acest an sunt alocate un număr de 300 locuri, atât pentru femei cât și pentru bărbați, după cum ne-a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

„ Alege familia pompierilor sibieni, învață și tu să fii salvator. Începând de astăzi, 15 februarie, încep înscrierile pentru admitere la Școala de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Persoanele interesate pot depune cererea de înscriere la sediul Inspectoraului pentru Situații de Urgență Cpt. Dumitru Croitoru a județului Sibiu, situat în Mun. Sibiu, Str. Vasile Cârlova, Nr. 16 – 22, până în 28 feb., zilnic de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00.

Informații detaliate găsiți pe site-ul instituției http://www.isusibiu.ro/. Și tu poți fi salvator, hai în echipa noastră.” A declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu