Intervenție a pompierilor medieșeni în Gura Câmpului

No comments

Pompierii medieșeni au fost solicitați să intervină la sfârșitul săptămânii trecute, la Centrul de recuperare neuromotorie Pruncul Isus, din cartierul Gura-Câmpulului.

Tabloul electric de distribuție al instituției a luat foc, în urma suprasolicitării cauzate de o defecțiune.

Personalul aflat în incinta centrului s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor militari, care au lichidat în scurt timp incendiul, după cum ne-a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

„Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în cursul acestei dimineți, pompierii militari ai detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă în municipiul Mediaș, Strada 1 Decembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric de distribuție ce se afla într-un spațiu tehnic special amenajat.

În mod preventiv, aproximativ 12 persoane, beneficiari și personal administrativ, s-au autoevacuat până la sosirea forțelor. Incendiul a fost stins în scurt timp. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de suprasolicitarea tabloului electric principal de distribuție ca urmare a unei defecțiuni.” A declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu