Intervenție a pompierilor pe Strada Aleea Borsec

No comments

Secția de pompieri Mediaș a fost solicitată să intervină pe strada Aleea Borsec din cartierul Gura-Câmpului.

Solicitarea primită pe numărul unic de urgență 112 a vizat deblocarea ușii unui apartament situat la etajul al treilea al unui bloc, al cărei proprietar nu răspundea la telefon.

În interior, pompierii au găsit o femeie în vârstă de aproximativ 51 ani cu o stare generală alterată, pe care au transportat-o la spital, după cum ne-a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

„În urma unui apel venit pe numărul de urgență 112 în jurul orei 14, pompierii militari ai detașamentului Mediaș au intervenit în municipiul Mediaș, Strada Aleea Borsec, pentru deblocarea ușii unui apartament situat la etajul III, al unui bloc.

S-a intervenit pentru deblocarea ușii apartamentului, unde a fost identificată o pesoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 51 de ani, conștientă, cu o stare generală alterată și suspiciune de supradoză medicamentoasă. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale și a transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe Mediaș pentru investigații suplimentare.” A declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu