Ionuţ Rusu este al treilea finalist ”iUmor”

No comments

Telespectatorii au decis, iar numărul lui Ionuţ Rusu a fost cel mai votat, prin urmare concurentul merge direct în finala iUmor.

Ionuţ a devenit cel mai votat concurent de până acum de la iUmor, acumulând 41.51 procente. Pe următoarele locuri în topul celor mai votaţi concurenţi s-au clasat Adrian Lungu şi Ana Maria Caliţa, primii doi finalişti ai show-ului. Ionuţ Rusu i-a uimit şi pe cei trei membri ai juriului, care au râs încontinuu în timpul numărului de stand up original performat de acesta.


„Nu m-am distrat niciodată la acest show ca acum. Jur că mi-e rău! A fost șocant. (…) Am râs continuu timp de trei minute, am simțit că mă sufoc, că mă doare gâtul, că-mi pleznește ceva, că mi-au dat lacrimile. A fost foarte, foarte amuzant”, a declarat Cheloo care a recunoscut că nu a mai râs atât de foarte mulți ani. „A fost spectacol în toată regula”, a fost de părere și Delia, care l-a felicitat din tot sufletul pe Ionuț Rusu, concurentul din Harghita care le-a înseninat ziua celor trei jurați.

„Ai fost atât de bun încât am uitat să mă ridic în picioare”, i-a spus și Bendeac care a aflat cu această ocazie că el este motivul pentru care Ionuț s-a apucat de stand-up.

Al doilea sezon iUmor a devenit una dintre cele mai vizionate producţii de pe Antena 1. Emisiunea este urmărită în fiecare duminică de aproximativ două milioane de telespectatori. Duminica trecută, în minutul de maximă audienţă, adică la 21:48, 2 375 000 de români erau cu ochii pe iUmor.

sursa: port.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu