ISU Sibiu a publicat statisticile lunii ianuarie

No comments

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, pompierii sibieni au gestionat în prima lună a acestui an peste 1.570 de situații de urgență.

Media a fost de cincizeci și una de situații pe zi, în creștere cu aproape 19 procente a numărului de situații de urgență față de luna ianuarie a anului 2018.


Din totalul intervențiilor, peste 30 au fost la incendii, preponderent la gospodării cetățenești și la anexele acestora, în mediul rural. Urmează ca pondere intervențiile pentru stingerea de incendii izbucnite la autovehicule și la operatori economici.

Echipajele SMURD din cadrul ISU Sibiu au acordat asistență medicală și prim-ajutor calificat în 1.356 de situații de urgență medicale, precum și la acțiuni de descarcerare și asistență medicală, ca urmare a unor accidente rutiere produse, la un număr de 15 intervenții.

ISU Sibiu mai informează că intervențiile prompte ale pompierilor militari au condus la salvarea și evacuarea pe timpul intervenţiilor a 20 persoane, precum și a unui număr semnificativ de animale și păsări din gospodăriile cetățenilor care au fost afectate de incendii.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu