Jimmy Dub lanseaza hitul reggaeton al verii: ”Dame”

No comments

 Jimmy Dub lanseaza astazi piesa ”Dame”, pe canalul de Youtube Roton. Piesa este o poveste de dragoste, de vara, scrisa in inconfundabilul stil al lui Jimmy Dub. 

”Am lucrat la piesa –Dame- impreuna cu Razvan Matache (Macora). Este o idee pe care am facut-o anul trecut in studiourile La Industria J. –Dame- este o piesa de dragoste, un hit de vara, cu un iz exotic care ne instiga la fiesta”- Jimmy Dub 

Jimmy Dub, pe numele sau Nastase Octavian, este un tanar artist nascut in Bucuresti, care si-a descoperit vocatia pentru muzica la frageda varsta de 7 ani,  urmand incursiunea cu lumea dansului, iar mai apoi devenind DJ. 

In 2010 lanseaza hitul ”Monday”, scris de Connect-R, care devine un succes instant atat in România, ajungand in top 5 cele mai difuzate piese.

Vara lui 2011 il readuce sub lumina reflectoarelor cu o noua piesa, ”Sunglasses”, alaturi de John Rivas, care ii asigura si premiul de Best New Artist la Romanian Top Hits 2011.

Motivat de succesul primului single, Jimmy continua ascensiunea pe piata internationala cu urmatoarele single-uri, printre care si ”Ese Amor”, o piesa alaturi de Andeeno Damassy care l-a propulsat in topuri.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu