Julia Roberts va juca într-un serial TV

No comments

Julia Roberts se alătură altor nume cunoscute de la Hollywood care au acceptat roluri în seriale de televiziune. Celebra actriţă va juca în în serialul inspirat de romanul Today Will Be Different scris de Maria Semple.

Încă nu se ştie ce canal de televiziune va difuza noua serie TV, nici ce alţi actori vor mai fi cooptaţi în proiect.Serialul va urmări aventurile unei femei, Eleanor Flood, pe când viaţa ei începe să ia o turnură neobişnuită într-o zi extrem de ciudată.


Autoarea romanului, care se va implica şi în partea de producţie a serialului, s-a declarat încântată că personajul ei va fi adus pe micile ecrane de una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood.Anul acesta, am putut s-o vedem pe Julia în filmul Money Monster, în regia lui Jodie Foster, iar anul viitor urmează să fie lansat filmul Wonder, în care are un rol principal.

Iar Julia Roberts nu este singura actriţă pe care o vom vedea la TV în perioada următoare. Meryl Streep va juca într-o dramă televizată creată de J.J. Abrams, iar Robert De Niro şi Julianne Moore vor juca într-un serial ce urmează să fie lansat de Amazon.

Iar exemplele pot continua. Matthew McCounaghey a jucat în primul sezon al serialului True Detective, iar anul viitor le vom vedea pe Reese Witherspoon şi Nicole Kidman în serialul HBO Big Little Lies.

sursa: port.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu