Jumătate din suma necesară pentru restaurarea orgii unicat din Dupuș, strânsă

No comments

Biserica Evanghelică Sfânta Margareta a reușit să strângă jumătate din suma necesară pentru restaurarea orgii unicat din Dupuș.

La sfârșitul anului trecut, orga a fost mutată la Mediaș și a demarat un proiect a cărui finalitate se dorește a fi restaurarea acesteia și a cărui valoare se ridică la 66.000 Euro.

Acțiunea continuă și în perioada următoare, iar organizatorii își doresc ca la începutul anului viitor să semneze contractul de restaurare, după cum ne-a declarat Edith Toth, organist la Biserica Evanghelică Sfânta Margerata.

„În primul rând, mulțumesc că ne ajutați să promovăm mai departe acest proiect care, într-adevăr până acum am ajuns să adunăm din cei 66.000 Euro de care avem nevoie, jumătate.

În jur de 33.000 Euro care s-au adunat de la sponsori, mai ales din străinătate, din Germania, din Elveția, înflăcărați, iubitori de orgă, să ajungem la suma propusă până la sfârșitul lui ianuarie, de 44.000 Euro. Atunci știm sigur că putem să semnăm contractul și să începem cu lucrările.”

Oricine poate dona pentru orga unicat aflată în prezent la Biserica Evanghelică Sfânta Margareta din Mediaş, la concertele organizate în fiecare zi de luni în cadrul stagiunii Orgelsommer.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu