La volan cu permisul suspendat

No comments

Un medieșean în vârstă de 22 ani, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan, fără să țină cont de faptul că are permisul suspendat.

Bărbatul a fost oprit de un echipaj al Biroului Poliției Rutiere marți după-amiază pe strada Titus Andronic, șoseaua de legătură între cartierele Gura-Câmpului și Vitrometan.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În ziua de 2 februarie, în jurul orei 17:00, în municipiul Mediaș polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani în timp ce conducea un autoturism pe Str. Titus Andronic având acest drept suspendat. Date fiind cele constatate de către polițiști, pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.” A declarat Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu