VIDEO Lady GaGa a căzut de pe scenă în timpul unui concert

No comments

Cântăreaţa americană Lady GaGa a căzut de pe scenă, împreună cu un fan, în timpul show-ului pe care l-a susţinut joi seară, în Las Vegas.

Lady GaGa şi-a șocat fanii în timpul concertului desfăşurat în Las Vegas. Spectacolul Enigma a trebuit să fie întrerupt după ce cântăreaţa, în vârstă de 33 ani, a sărit în braţele unui fan norocos iar acesta s-a dezechilibrat, nu a mai nimerit scena cu piciorul stâng şi a căzut, cu tot cu interprată, în apropierea scenei.

Cântăreaţa a aterizat pe spate după care membrii ai echipei care asigura ordinea au sărit să o ajute.

Totuşi, Lady Gaga s-a întors pe scenă, cu fanul alături de ea, pentru a cânta „Million Reasons”: „Este uimitor. Ne iubim atât de mult încât am căzut de pe scenă”, a spus Lady Gaga, adăugând: „Am căzut unul în braţele celuilalt. Am fost ca Jack şi Rose de pe Titanic. Cred că vom bea nişte ceai după”.

Fanii au fost îngrijoraţi pentru starea de sănătate a cântăreţei, care suferă de fibromialgie, o maladie ce afectează încheieturile şi provoacă dureri cronice. Însă Lady Gaga a calmat publicul şi l-a consolat pe invitatul ei, care a început să plângă după incident.

Superstarul american, pe numele ei real Stefani Germanotta, nu a dorit să comenteze accidentul.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu