Laura Bretan a sărbătorit 1 decembrie în România

No comments

Talentata Laura Bretan, câștigătoarea celui mai recent sezon al show-ului „Românii au talent”, a sărbătorit şi ea Ziua Națională a României, deși s-a născut și locuieşte în Chicago.

Laura are 14 ani şi a vizitat România doar de şapte ori, însă ea resimte o legătură aparte cu locul de unde provin părinții ei. Prezentă de 1 decembrie în emisiunea „La Măruță”, ea a îmbrăcat un costum popular din Maramureş, pe care l-a primit în dar. A fost prima dată când s-a înveşmântat în straie tradiţionale. A mărturisit că i se pare interesantă ţinuta şi s-a arătat impresionată de multitudinea de culori. 


Profesoara de muzică a micii artiste provine din Maramureș, astfel că Laura s-a arătat foarte încântată de cadoul cu iz tradiţional, dar şi de o altă surpriză care i-a mai fost pregătită – i-au cântat doi soliști de muzică populară din Maramureş.

Laura îşi doreşte să știe mai multe despre România și să viziteze şi mai multe locuri din ţara noastră. „Sângele meu e românesc. Toată familia mea a venit din România. Doamna Angela Gheorghiu mă inspiră. Este o cântăreață foarte bună de operă. Aș vrea să o întâlnesc”, a spus Laura Bretan.

Câştigătoare de la „Românii au talent” a cântat și Imnul, impresionând încă o dată cu glasul său extraordinar. 

Laura Bretan a fost cât pe ce să câştige şi finala de la „America’s Got Talent”. Adolescenta a devenit protagonista mai multor reportaje realizate de posturile americane, printre care ABC 7 şi CBS. Este cea mai tânără cântăreaţă de la Chicago Music Awards – a fost nominalizată pentru premiul Cel mai bun artist sub vârsta de 15 ani. Cântă operă clasică, însă talentul ei nu se răsfrânge doar la acest gen muzical, ea putând interpreta şi piese de muzică uşoară. A emoţionat când a ales să cânte melodii din repertoriul lui Celine Dion sau al lui Josh Groban. 

sursa:port.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu