Leonardo DiCaprio solidar oamenilor fără adăpost din Scoția

No comments

Actorul de Oscar și totodată idolul de la Hollywood Leonardo DiCaprio a vizitat joi o cafenea din Edinburgh, Scoția, pentru a atrage atenția asupra situației disperate a oamenilor fără adăpost, informează Reuters.

Actorul, binecunoscut pentru rolurile sale din ”The Revenant” și ”Titanic”, s-a oprit să ia prânzul la ”’Home”, un restaurant care servește preparate din gastronomia scoțiană și franceză și donează profitul proiectelor desfășurate în beneficiul persoanelor fără adăpost.


Mulțimea de fani a înfruntat vremea neprielnică pentru a-l zări pe DiCaprio, care a dat autografe înainte de a lua masa în cafenea.

Colegul său de la Hollywood, actorul George Clooney, a vizitat anul trecut o cafenea similară din Edinburgh, ”Social Bites”.

Leonardo DiCaprio a lansat recent filmul ”Before the Flood” („Înainte de potop”). În acest documentar semnat de Fisher Stevens, actorul și producătorul care a câștigat în acest an un Oscar pentru rolul său din ”The Revenant”, poartă publicul prin lume și îi aduce în față experți și politicieni cu scopul de a expune miza problemei încălzirii globale și căile de soluționare a acesteia.

sursa: agerpres.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu