Linistea și ordinea publică, în atenția polițiștilor locali

No comments

Tot mai multe sesizări sunt depuse la Poliția Locală Mediaș din cauza tinerilor care deranjează linistea și ordinea publică.

La fel ca în fiecare an, în perioada vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor, polițiștii locali medieșeni au constatat o creştere a numărului faptelor de natura tulburării liniştii şi ordinii publice, atât în apartamente, cât şi pe domeniul public, cu precădere în zonele unde sunt amenajate parcuri şi spaţii de joacă. Aceste fapte constau în principal în utilizarea de aparatură muzicală la volum ridicat, în diverse discuţii purtate pe un ton extrem de ridicat şi fără a ţine cont de oră sau de prezenţa altor persoane în preajmă.

Alte fapte de natura tulburării liniştii publice sunt cele rezultate din ambalarea excesivă a motoarelor, motocicletelor, precum şi din utilizarea necorespunzătoare a diverselor dispozitive audio aflate în dotarea autovehiculelor. Polițiștii locali reamintesc faptul că astfel de fapte constituie contravenții și se sancționează cu amendă de la 200 la 1.500 lei de lei.

„Pentru sesizarea oricăror fapte de natură contravențională medieșenii sunt sfătuiți să sune la Dispeceratul Poliţiei Locale la numărul de telefon 0269/841.394, să se adreseze patrulei aflată în apropiere sau să contacteze Poliția Locală pe adresa de e-mail sesizari@politialocalamedias.ro”, transmit responsabilii Poliției Locale Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu