Lovit pe trecerea de pietoni

No comments

Un bărbat în vârstă de 50 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe strada Govora.

Accidentul de circulație s-a petrecut marți seara în cartierul Gura-Câmpului, în zona intersecției străzilor Govora, 1 Decembrie și Titus Andronic.

Un medieșean în vârstă de 41 ani, nu a acordat prioritate pietonului, angajat în traversarea regulamentară a străzii și l-a acroșat pe acesta.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit și transportat la Spitalul Municipal Mediaș de un echipaj SMURD, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„La intersecția străzilor Govora, 1 Decembrie și Titus Andronicus, șoferul unui autoturism în vârstă de 41 de ani, localnic din Mediaș, nu a acoradat prioritate și a acroșat un pieton care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni. Pietonul, un bărbat în vârstă de 50 – 60 de ani, a fost transportat conștient la spital, iar polițiștii Biroului Rutier Mediaș au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment rutier.”

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu