Luis Fonsi vine în România | Creatorul viralului „Despacito” cântă la „El Carussel” cu Maluma

No comments

Luis Fonsi, creatorul hitului viral „Despacito” vine în România.

Artistul a confirmat participarea la festivalul „El Carrusel”, unde va urca pe aceeaşi scenă cu Maluma. Festivalul debutează pe 30 iunie la Romexpo şi se desfăşoară pe parcursul a două zile.

Luis Fonsi, pe numele său complet Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero este un artist din Puerto Rico, în vârstă de 40 de ani şi creatorul hitului „Despacito”.

Melodia avea cel mai vizionat clip din lume încă din vara lui 2017. A primit un boost de popularitate în SUA în primăvara anului trecut, când Justin Bieber apărea pe un remix al piesei. Co-creatorii viralului, Fonsi şi Daddy Yankee au primit 4 premii Latin Grammy pentru această creaţie.

În acest moment „Despacito” are 5.1 miliarde de vizualizări pe YouTube. Versiunea cu Justin Bieber a sărit de 622 de milioane de vizualizări.

Festivalul „El Carrusel” îi aduce pe scenă şi pe Maluma, Andra, Fly Project, Mandinga, DJ Robin Schulz şi Ricky B. Este cel mai mare eveniment axat pe muzică latino-americană găzduit în capitală.

Luis Fonsi este cea mai nouă apariţie surpriză la Festivalul „El Carrusel”. Artistul lansa în luna noiembrie a anului trecut piesa „Echame la Culpa”, colaborare cu Demi Lovato, care a ajuns în topurile 10 din ţări ca Belgia, Germania, Ungaria, Italia, Polonia sau Suedia.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu