Majoră fără permis, la volan pe Strada Govora

No comments

O tânără în vârstă de 18 ani din Dumbrăveni a fost depistată la volan în municipiul Mediaș.

Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Govora de către tânără.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cea aflată la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În momentul opririi autoturismului, s-a constatat că tânăra era însoțită de tatăl ei, care îi încredințase autovehiculul spre a fi condus pe drumurile publice, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Strada Govora de câtre o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în orașul Dumbrăveni. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cea aflată la volan, nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele tinerei fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În momentul opririi autoturismului, s-a constatat că tânăra era însoțită de tatăl ei care îi încredințase autovehiculul spre a fi condus pe drumurile publice. Pe numele bărbatului în vârstă de 48 de ani, domiciliat tot în Dumbrăveni, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu