„MAMI”, cel de-al patrulea album al Alexandrei Stan, se lansează prima dată în Japonia

No comments

Albumul de debut s-a numit „Saxobeats”, a urmat „Unlocked”, a continuat cu „Alesta”, iar acum, Alexandra Stan lansează deocamdată doar pentru Japonia cel de-al patrulea album intitulat „MAMI”.

Titlul nu este ales întâmplător, ci sărbătorește femeia latină, iubitoare, mamă a „tuturor băieților pierduți”, care se gândește mereu la fericirea celor din jur, dar în același timp nu uită să fie atentă cu ea însăși, să se iubească și să fie iubita/soția „caliente” pe care și-o dorește orice bărbat.


Pentru cel de-al patrulea album din carieră, unde sunt incluse și single-urile deja lansate „Boy Oh Boy”, „Noi 2” și „Mami”, artista a lucrat cu producători din Elveția, Suedia, Canada, SUA, dar și România, iar majoritatea pieselor sunt scrise chiar de ea, albumul fiind pop-dance, pe ritmuri de latino.

După promovarea albumului „MAMI” în Japonia, Alexandra va pregăti lansarea albumului la nivel internațional, mai ales că piesele sunt compuse în așa fel încât să se regăsească toți fanii artistei, indiferent de naționalitatea acestora.

Tracklist:

1. „Mami”

2. „Boy Oh Boy”

3. „India” (feat. Kent Archie)

4. „Round & Round”

5. „Whine It Up” (feat. Jean Morel)

6. „Ou la la”

7. „Thinking About You” (feat. SUARK)

8. „You Used To Know”

9. „Rablaton”

10. „Noi 2”

11. „Favorite Game”

Sursă: unsitedemuzica.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu