Manuel Riva feat. Alexandra Stan – NEVERSEA 2018 Anthem (Imnul oficial)

No comments

Manuel Riva și Alexandra Stan au lansat în colaborare imnul oficial al festivalului Neversea.

Melodia este acompaniată de un videoclip ce prezintă cadre filmate la festival, astfel fiind surprinsă atmosfera din cadrul Neversea.

„Festivalul Neversea are acum un imn oficial: Manuel Riva feat. Alexandra Stan – NEVERSEA. Răspândiți iubirea”, a transmis Manuel Riva fanilor săi din online.

Imnul Neversea este compus de Manuel Riva, pe partea de versuri DJ-ul lucrând cu Cristian Sorin Ochiu și Zgarbura Robert Constantin. Piesa marchează cea de-a doua colaborare a lui Riva cu Alexandra Stan, recent cei doi lansând împreună piesa „Miami”.

Manuel Riva este construit ca fiind un alter ego al DJ-ului. Mai mult, „este un proiect despre o revoluție muzicală făcută cu dragoste”. Dar, pe lângă „un statement muzical, Manuel Riva este și un fashion statement făcut să inspire. Acesta folosește o mască ca mod de a protesta împotriva etichetelor, care te obligă să te încadrezi într-un segment.”

Festivalul Neversea ajunge anul acesta la cea de-a doua ediție. În line-up au fost confimați artiști precum John Newman, The Script, Modestep, Alan Walker, Scooter, Redfoo, Axwell Λ Ingrosso, Chase & Status și mulți alții.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu