Medieşeancă (28) violată de un bărbat din Motiş

No comments

O medieşeancă în vârstă de 28 ani a fost violată de un bărbat din Motiş.

Conform poliţiei femeia a fost violată în zona localităţii Târnava, ,În fapt, în data de 14 septembrie, în jurul orei 00:00, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Mediaș, a acceptat transportul către casă din partea a patru persoane necunoscute care se aflau într-un autoturism. Victima a fost transportată până la intrarea în localitatea Târnava. Acolo, pe un teren viran, trei dintre bărbații aflați în mașină au coborât, iar în auto a rămas al patrulea. Acesta a forțat victima să întrețină raporturi sexuale, după care a transportat-o la domiciliu.

În urma declarațiilor victimei și a probatoriului administrat, în data de 14 septembrie, persoana în cauză a fost identificată. Este vorba de un bărbat în vârstă de 26 de ani. Acesta este domiciliat în satul Motiș. Față de acesta s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.


Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Foto Arhivă

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu