Microbuz și depozit de fructe cuprinse de flăcări în Mediaș

No comments

Un microbuz și acoperișul unui depozit de fructe au ars în noaptea de duminică spre luni la Mediaș.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pe strada Aurel Vlaicu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta generalizat la un microbuz staționat și acoperișul unui depozit de fructe aflat în imediata apropiere.

La fața locului s-au mobilizat prompt 18 pompieri militari cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD, după cum ne-a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

„Pompierii militari ai secției Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență în muncipiul Mediaș, Str. Aurel Vlaicu pentru stingerea unui incendiu care se manifesta generalizat la un microbuz staționat și acoperișul unui depozit de fructe aflat în imediata apropiere.

La sosirea forțelor, incendiul care a pornit de la microbuzul staționat, s-a propagat violent din cauza vântului la întreg acoperișul depozitului. A ars acoperișul depozitului în întregime pe o suprafață de aproximativ 150 mp și un microbuz. Nu au fost semnalate victime.”

Incendiul de pe strada Aurel Vlaicu a fost provocat de un medieșean în vârstă de aproximativ 30 ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii medieșeni.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu