Mihai Chitu si Mellina vin cu – O ultima tigara

No comments

Mihai Chitu, castigatorul concursului Vocea Romaniei din anul 2013, revine cu piesa “O ultima tigara”, alaturi de Mellina.

Piesa este compusa si produsa de catre DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) impreuna cu cei doi artisti, pentru Cat Music.

Mihai Chitu si Mellina sunt doi artisti care ne plac foarte mult. Asa ca am decis sa compunem o piesa care sa ii poata aduce pe amandoi pe scena. Am intrat in studio si impreuna am reusit sa dam viata piesei “O ultima tigara”. O poveste de dragoste frumoasa, dar care intr-un final se incheie, arde si ajunge la filtru, precum o tigara„, au spus baietii de la DOMG.

Videoclipul cu Mihai Chitu si Mellina a fost postat pe 24 aprilie de Cat Music si a adunat aproape 300 000 vizualizari în doua zile.

“’O ultima tigara’ este o piesa foarte speciala pentru mine, ma regasesc in ea. Piesa a luat nastere dupa un studio session alaturi de producatorii de la DOMG si Mihai Chitu. Sfarsitul unei relatii poate fi un sentiment dureros, dar trebuie sa invatam ca orice sfarsit inseamna un nou inceput. Pe Mihai il cunosc de la Vocea Romaniei si este intr-adevar demn de trofeul castigat acolo!”, a declarat Mellina.

ALTE STIRI DIN MUZICA AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu