Milan lanseaza partea a patra din ”Not Another Pop Mash-up”

No comments

Pana in prezent, Milan a lansat alte 3 videoclipuri din seria ”Not Another Pop Mash-up”, adunand impreuna peste 72.000 de views si reactii pozitive in Social Media.

Milan este prima artista tanara din Romania care face mash-up de coveruri la piese cunoscute, dar si mai putin cunoscute si le adapteaza in stilul personal. Este una dintre cele mai cool artiste la inceput de cariera, cu un timbru inconfundabil si o prezenta scenica din zona urbana.

Oficial incheie seria de mash-up-uri, care sunt doar o incalzire pentru artista, deoarece in urmatoarea perioada planuieste sa lanseze o serie de piese proprii, printre care si piesa ”This Is My Vibe”.

”Sa creezi un mash-up e o provocare. Atunci cand iti creezi liniile melodice pentru piesele tale iti vine natural, dar cand faci un cover trebuie mereu sa adaugi ideile tale, stilul tau in cover, pentru ca atunci cand iei o piesa a unui artist deja consacrat trebuie sa aduci o contributie. Iar eu simt ca in toate mash-up-urile am pus suflet si o parte din mine”

Tanara artista este posesoarea unui timbru inconfundabil, un mix vocal care imprumuta din stilul unor artiste celebre precum Zara Larsson sau Dua Lipa. La toate acestea se adauga o atitudine ce o face sa iasa in evidenta cu fiecare ocazie, transformand-o pe Milan intr-una dintre cele mai captivante artiste din noua generatie.  

Prietenii Tăi Știu?

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu