Minoră din Mediaş, în vârstă de 11 ani, dispărută

No comments

Polițiștii caută o minoră din Mediaş, în vârstă de 11 ani, a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în seara zilei de 22 octombrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugați să apeleze 112.

La data de 22 octombrie, în jurul orei 22,20, prin S.N.U.A.U. 112, mama unei minore în vârstă de 11 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 06,30, fiica sa, ALIMAN MONICA ADRIANA, domiciliată în municipiul Mediaș, a plecat de acasă la școală, iar după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,60-1,65 m, greutate 45 kg, ochi căprui; păr negru, fir drept, lung, faţă ovală.

Obiecte de îmbrăcăminte: geacă de culoare neagră, pantaloni tip trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare roșie.

Semne particulare: prezintă o cicatrice postoperatorie (degetul arătător de la mâna stângă este amputat de la nivelul falangei).

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Minora ALIMAN MONICA ADRIANA, plecată voluntar de la domiciliul sau din municipiul Mediaș în cursul zilei de ieri, a fost găsită de polițiști în orașul Copșa Mică, la domiciliul fostului concubin al mamei. Din primele verificări, nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu