Mircea Radu va prezenta o emisiune pe TVR 2

No comments

Mircea Radu a renunţat anul trecut la prezentarea Telejurnalului pe TVR 1, pentru a modera Emisiunea de Luni pe acelaşi post. Se anunţă o nouă schimbare pentru prezentator, care din această toamnă va prezenta o emisiune pe TVR 2, unde va face echipă cu Marina Almăşan.

Potrivit paginademedia.ro, Mircea Radu va prezenta alături de Marina emisiunea Femei de 10-Bărbaţi de 10, de luni până joi, în intervalul 10:00-11:00. Programul va fi difuzat live şi va intra pe post din 17 octombrie.


 „Marina Almăşan mi-a propus să realizăm împreună această emisiune. Am acceptat pentru că faţă de Marina Almăşan am o simpatie, mai ales pentru faptul că a reuşit să reziste atât de mult timp la Televiziunea Română. Marina este un om extraordinar de ambiţios, organizat şi tenace”,a declarat Mircea Radu pentru paginademedia.ro.

Tot pentru sursa menţionată, Mircea Radu a adăugat că el propusese un alt format de emisiune conducerii TVR, dar nu i s-a dat niciun răspuns, adăugând că nu şi-ar fi dorit să revină la divertisment.

Deiczia ca prezentatorul să prezinte o emisiune pe TVR 2 vine după ce Consiliul de Administraţie al TVR a decis ca TVR 1 să devină un post informativ, TVR 2 să-şi reconfigureze grila, iar TVR 3 să adauge componenta culturală la cea regională.

sursa: port.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu