Missy Elliott anunta fanii: „I’m Better”!

No comments

Asteptarea fanilor a luat sfarsit! Missy Elliot a lansat in  27 Ianuarie, o piesa noua in colaborare cu Lamb, „I’m Better”.  

Piesa va fi disponibila pe toate canalele de streaming incepand cu 28 Ianuarie. 


Piesa produsa de Lamb, care a colaborat in trecut cu Beyonce, SWV, Monica, si scrisa de Elliott, este insotita de un videoclip, la a carui productie a contribuit si detinatorul premiului Grammy, Dave Meyers. 

 Missy Elliott si-a castigat renumele de superstar international datorita carierei de peste 3 decade, timp in care a castigat de 5 ori premiul Grammy si a atins culmile succesului intr-un fel absolut spectaculos, cu vanzari peste 30 milioane de unitati. 

Toate cele 6 albume ale artistei au fost premiate cu Discul de Platina, Missy devenind prima si unica femeie rapper care se poate lauda cu aceasta realizare! 

 In 2015, alaturi de Pharrell Williams, Missy a lansat un single absolut exploziv pentru piesa „WTF (Where They From)”, care a devenit subiect de senzatie aproape instant cu lansarea! Videoclipul a adunat peste 40 de milioane de vizualizari si a devenit #1 subiect de trending pe Twitter si Facebook in aceeasi zi. 

Artista si-a incantat fanii, lansand foarte curand dupa asta o piesa indragita de fani „Pep Rally” care a facut parte din reclama celor de la Amazon in pauza Super Bowl. 

 Missy se implica activ in solutionarea diferitor probleme sociale, iar alaturi de prima doamna a Americii, Michelle Obama, a lansat imnul „This Is For My Girls”, in aceasta campanie s-au implicat personalitati precum Kelly Rowland, Janelle Monae, Kelly Clarkson si Zendaya. 

sursa: roton music

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu